Diny van Lanen

Even voorstellen

Diny van Lanen (Secretaris)

Toen Toon mij eind december 2008 vroeg om vanaf 1 januari 2009 secretaris te worden voor zijn Stichting Kies voor Leven aarzelde ik geen moment. Een bijdrage kunnen leveren aan een Stichting met zo’n goed doel past bij mijn levensovertuiging.

Ik heb grote bewondering en respect voor Toon over de wijze waarop hij zich dag en nacht met toewijding heeft ingezet om zijn doel te bereiken. Het was dan ook een hele bijzondere dag toen Toon op 26 februari 2013 (zijn 75ste verjaardag) zijn Stichting kon overdragen aan de Hartstichting. Hij had het hoogste bereikt met zijn goede doelen Stichting waar elk goed doel van droomt namelijk uitgeroepen te worden tot het béste goede doel van Nederland in de categorie Gezondheidszorg. Door het overdragen van Stichting Kies voor Leven aan de Nederlandse Hartstichting was mijn taak als secretaris voor dit goede doel afgelopen.

Maar Toon is nog lang niet klaar met zich inzetten voor goede doelen. Hij heeft voor zichzelf al weer een nieuwe uitdaging klaar staan met de oprichting van Stichting Hart in Actie. Bij het oprichten van Stichting Hart in Actie vroeg Toon of ik de taak van secretaris weer op me wilde nemen. Wederom aarzelde ik geen moment en heb direct ja gezegd.

Ik wens Toon heel veel succes met zijn nieuwe geesteskindje en hoop dat hij hier met even veel voldoening zich in kan zetten om zijn doel te bereiken.

Diny van Lanen - Willems
Secretaris

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op