Infoboekjes

Onze informatieboekjes

Het is de bedoeling dat Stichting Hart in Actie op landelijk niveau drie keer op jaarbasis een grátis informatieboekje uit gaat geven. Hierin worden de laatste nieuwtjes, de nieuwste ontwikkelingen en interessante beweeg- en sportprojecten beschreven. De infoboekjes worden landelijk verspreid door onze uitgever Nolin BV. en zijn onder andere te vinden in wachtruimten van ziekenhuizen en huisartsen, in bibliotheken, etc. Hieronder vindt u links naar de digitale versies van de informatieboekjes. Zodat u het nog eens rustig na kunt lezen.

Informatieboekje nummer 8

Het derde informatieboekje van het jaar 2015 staat online. In deze uitgave komen weer diverse lezenswaardige verhalen aan bod. Het boekje heeft een gevarieerde inhoud. Het gaat niet alleen over de enorme belangrijkheid van een goede leefstijl en bewegen voor onze doelgroepen, maar ook over het redden van mensenlevens die geconfronteerd worden met een ernstige hartcalamiteit.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 7

Het tweede informatieboekje van het jaar 2015 staat online. In deze uitgave komen weer diverse lezenswaardige verhalen aan bod. De inhoud telt maar liefst 32 pagina’s. Het gaat niet alleen over de enorme belangrijkheid van een goede leefstijl en bewegen, maar ook over het verwerven van het partnerschap met “Alles is Gezondheid”, een initiatief van het Ministerie van VWS.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 6

Het eerste informatieboekje van het jaar 2015 staat online. In deze uitgave komen allerlei lezenswaardige verhalen aan bod, zoals Hart4ALL brengt hulpverleners en slachtoffers bij elkaar of de aanpassing van onze statuten. Maar ook andere artikelen zijn belangrijk om te lezen, waaronder het overzicht van onze samenwerkingspartners. Wij wensen u weer veel nuttig leesplezier.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 5

De digitale versie van de vijfde (5e) informatiebrochure van Stichting Hart in Actie staat nu al online. De gedrukte versie verschijnt in december. In deze uitgave komt onze beschermheer Floris Italianer aan het woord en ook onze samenwerking met ANBO om iets speciaals op te zetten voor hun leden, komt aan bod. Verder weer een aantal zeer interessante artikelen en verhalen.

Bekijk hier de PDF

 

 

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op