Infoboekjes

Onze informatieboekjes

Het is de bedoeling dat Stichting Hart in Actie op landelijk niveau drie keer op jaarbasis een grátis informatieboekje uit gaat geven. Hierin worden de laatste nieuwtjes, de nieuwste ontwikkelingen en interessante beweeg- en sportprojecten beschreven. De infoboekjes worden landelijk verspreid door onze uitgever Nolin BV. en zijn onder andere te vinden in wachtruimten van ziekenhuizen en huisartsen, in bibliotheken, etc. Hieronder vindt u links naar de digitale versies van de informatieboekjes. Zodat u het nog eens rustig na kunt lezen.

Informatieboekje nummer 4

De vierde informatiebrochure van Stichting Hart in Actie staat opnieuw weer helemaal vol met interessant nieuws. In deze uitgave komt onze beschermvrouw Liane den Haan aan het woord en ook onze samenwerking met Optisport en 10000stappen.nl komt aan bod. Verder weer een aantal zeer interessante artikelen en verhalen. Wij wensen u weer veel nuttig leesplezier.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 3

Ook de derde informatiebrochure van Stichting Hart in Actie staat weer boordevol interessante informatie. In deze uitgave komt de samenwerking met Optisport en Wijzermetjebeperking.nl aan bod. Ook Hartpatiënten Nederland neemt haar verantwoordelijkheid inzake het bewegen voor haar doelgroep, benadrukt Marly van Overveld. Wij wensen u weer veel nuttig leesplezier.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 2

Het tweede nummer van ons informatieboekje staat online. Beschreef de eerste uitgave nog de overdracht van Stichting Kies voor Leven aan de Hartstichting en de start van Stichting Hart in Actie. Nu hebben we het alleen nog maar over het nieuwe initiatief met een aansprekend voorwoord van Mw. Liane den Haan, directeur van ANBO. Wij wensen u weer veel nuttig leesplezier.

Bekijk hier de PDF

Informatieboekje nummer 1

Het eerste nummer van ons informatieboekje is een feit. Het heeft een tweeledig doel. Enerzijds beschrijft het de overdracht van Stichting Kies voor Leven aan de Hartstichting, anderzijds de start van een nieuw initiatief met de Stichting Hart in Actie. Wij wensen u alvast veel leesplezier. Mocht het informatieboekje u onverhoopt zijn ontgaan, dan kunt u het hier in digitale vorm vinden.

Bekijk hier de PDF

 

 

terug naar de vorige pagina

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn een goede doelen organisatie

Ondanks de toename van beweegprogramma‘s voor mensen met een beperking is het bestaande aanbod van bewegings- en sportactiviteiten voor onze doelgroep nog lang niet genoeg. Stichting Hart in Actie brengt in kaart waar behoefte aan is.

Lees verder Jaaroverzichten

WAT IS ONZE MISSIE?

Wat wil Stichting Hart in Actie bereiken

Hart in Actie wil mensen met een chronische beperking op basis van hun eigen behoeften en mogelijkheden stimuleren om te (blijven) sporten en bewegen. Dit doet zij samen met partners in de sport, zorg, onderwijs, revalidatie en overheid.

Lees verder Neem contact op